Δείτε την απονομή του Καραλή στο “Stade de France”– «Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο»


Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού παρέλαβε το μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλματος επί κοντώ το βράδυ της Δευτέρας (5/8).


Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα, καθώς σ’ έναν συναρπαστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ των Αγώνων του Παρισιού, έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση και κατάφερε να πάρει το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο. Το απόγευμα της Τρίτης (6/8) ανέβηκε στο βάθρο του “Stade de France”.

Εμμανουήλ Καραλής: «Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο. Ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις κάνε το πρώτο βήμα και μίλα»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την σημερινή (6/8) απονομή του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησε εχθές (5/8), στον τελικό του άλματος επί κοντώ, των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Έχοντας δίπλα του τον «χρυσό» Σουηδό (κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ), Αρμαντ Ντουπλάντις, και τον «ασημένιο» Αμερικανό, Σαμ Κέντρικς, ο Έλληνας πρωταθλητής παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο και ύψωσε την ελληνική σημαία.


Αμέσως μετά την απονομή, ο Καραλής μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αποκαλύπτοντας ότι «απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο», ενώ στο μήνυμά που έστειλε σε όσους αντιμετωπίζουν θέματα bullying και κατάθλιψης, τα οποία έζησε ο ίδιος και όχι μόνο νίκησε, αλλά κατέληξε με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στα χέρια, υπογράμμισε: «Ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν πρέπει να μιλήσουν σε έναν κοντινό τους άνθρωπο, τον οποίο εμπιστεύονται και είναι δίπλα τους. Αν κάνουν αυτό το πρώτο βήμα, όλα τ` άλλα θα έρθουν φυσικά. Αυτό είναι το δύσκολο βήμα, να μιλήσεις».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *