Μπράγκα – Παναθηναϊκός 2-1: Παίζει τα… ρέστα του στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ


Την πρόκριση στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 2-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα για τα play-off του Champions League.


Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε τις ευκαιρίες, πίεσε την Μπράγκα και πήρε την κατοχή της μπάλας, με τον Παλάσιος να είναι ιδιαίτερα δραστήριος και τον Βαγιαννίδη να έχει καλές ενέργειες, πλαγιοκόπησε αρκετές φορές την άμυνά της, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, στο 51’ο Μπρούμα πλαγιοκόπησε την άμυνα του Παναθηναϊκού τροφοδότησε τον Αμπέλ Ρουίθ, που με σουτ έκανε το 1-0. Στο 62′ ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντσίνι να κλέβει τη μπάλα, να κάνει την σέντρα και το Σπόραρ σε άδειο τέρμα να χάνει σίγουρο γκολ. Οι Πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και με τον Τζαλό στο 73’ έκαναν το 2-0 έπειτα από λάθος των Βαγιαννίδη και Γεντβάι. Την παρτίδα έσωσε στο 90+5’ο Μαντσίνι που πήρε την μπάλα από κάθετη πάσα του Ιωαννίδη και μείωσε σε 2-1.

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 29/8 με τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια του ματς.

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους- Βίκτορ Γκόμες, Φιόντε, Νιακατέ, Μαρίν- Μουστράτι (λ.τ. 36’ Αντρέ ‘Ορτα), Καρβάλιο- Όρτα (84’ Λόπες), Μπρούμα (84’ Αντρέ Κάστρο), Πίτσι (66’ Τζαλό) – Αμπέλ Ρουίθ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι- Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης- Πέρεθ, Βιλένα (76’ Τσέριν) – Παλάσιος(76’ Αϊτόρ), Τζούρισιτς (65’ Μπερνάρ), Μαντσίνι- Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *