Basket League: Στέψη Ολυμπιακού ή παράταση για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που μπορεί να βγάλει πρωταθλητή (21:15, ΕΡΤ3).


Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Κατά το παρελθόν, μόνο μια φορά κατάφερε ομάδα να γυρίσει από το 2-0 και αυτή ήταν η ΑΕΚ τη σεζόν 2001-2002, όταν είχε ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση κόντρα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να «σκουπίσουν» τον «αιώνιο» αντίπαλο και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με triple crown στους εγχώριους τίτλους, καθώς έχουν προηγηθεί το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ, για το ποιος από τους Βιλντόζα ή Μπαλτσερόφσκι θα μείνει εκτός της λίστας των ξένων. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Μουσταφά Φαλ, καθώς επίσης στους Μπραζντέικις, Ράιτ και Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι στη λίστα του πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξουν οι Πουρσανίδης, Πιτσίλκας και Μαγκλογιάννης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *