Άδωνις Γεωργιάδης από τα έργα στον Βοτανικό: «Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού γίνεται πραγματικότητα»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον Βοτανικό και είδε τα έργα που γίνονται εκεί και τόνισε ότι το «μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού γίνεται επιτέλους πραγματικότητα»


«Σε τρία χρόνια, ο λαός του Παναθηναϊκού θα έχει ένα σύγχρονο γήπεδο, αυτό που του αξίζει.Το έργο ξεκινάει, το έργο γίνεται», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το όνειρο των φίλων του τριφυλλιού που γίνεται πραγματικότητα, αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που θα παίξει το έργο της Διπλής Ανάπλασης στην Αθήνα.

«Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, από το 2005 και που δυστυχώς διάφορες καθυστερήσεις το οδήγησαν εδώ, επιτέλους, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενέργειες όλων των συναρμοδίων υπουργών και βεβαίως του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων -μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων- και με την καλή μας συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων -δήμαρχο κ. Μπακογιάννη- αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός -κ. Γιάννη Αλαφούζο- και τον Ερασιτέχνη, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *