Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου, ο οποίος είναι ο τραγουδιστής που τραγούδησε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που μπήκε στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή: «Τραγούδησα αφιλοκερδώς, είναι φίλη μου, είμαι κύριος σε όλα»

Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν τελικά η γαμήλια τελετή που μπήκε στο στόχατρο της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή και μάλιστα στο μικροσκόπιο των ερευνών μπήκε και γνωστός τραγουδιστής που τραγούδησε εκεί και ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Τριαντάφυλλος.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του ελέγχου φοροδιαφυγής ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη χωρίς να κόψει παραστατικό ενώ φαίνεται να δηλώνει ετήσιο εισόδημα μόνο 10.000 ευρώ τον χρόνο ενώ παράλληλα κάνει πολλές εμφανίσεις.

Ο γάμος τράβηξε όλα τα βλέμματα στα social media αλλά και την ΑΑΔΕ η οποία τσέκαρε τα πάντα, από τον τραγουδιστή μέχρι και τα σερβίτσια του γάμου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και μοντέλο σε συνέντευξή της δίσταζε αρχικά να αποκαλύψει το ποσό που έφτασε σε αξία ο χρυσός γάμος που διοργάνωνε.

Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκοψε απόδειξη ή δελτίο αποστολής. Αξιοσημείωτο είναι πώς σύμφωνα με την ΑΑΔΕ ο τραγουδιστής δηλώνει 10.000 εισόδημα τον χρόνο ενώ στο προφίλ του δείχνει ότι κάνει πολλές εμφανίσεις.


«Λοιπόν εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ. Φιλαράκια. Μου έλεγε “θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά” και της απαντούσα: “αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς ότι και να κάνω όπου και να είμαι”. Έτυχε να γίνει ο γάμος, να είμαι εδώ Αθήνα που τραγουδούσα στο μαγαζί που εμφανίζομαι,. οπότε πήγα την ίδια μέρα και τραγούδησα αφιλοκερδώς. Εννοείται πως ότι της είπα, το έκανα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.


«Τραγούδησα μόνο για 25′ – 30′ γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί γιατί θα… έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Της το έκανα λοιπόν αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε για τις υπόλοιπες εμφανίσεις του.

«Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα αυτά τα λεφτά που πήρα στο Survivor. Όλα αυτά όμως είναι προσωπικά δεδομένα. Να ψάξει να δει (σ.σ. η ΑΑΔΕ) αν είμαι κύριος σε όλα, γιατί είμαι κύριος. Δεν με ρώτησε κανείς για αυτόν τον γάμο γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν. Το δήλωσα πριν από τον γάμο, 5 – 6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το έπαιξαν όλα τα κανάλια» είπε στο τέλος ο Τριαντάφυλλος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *