«Επίθεση» Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές: «Να πάτε σπίτι σας αν πρόκειται να συνεχίσετε να λέτε ανοησίες»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει εκφράσει πολλές φορές την συμπάθειά του προς το Ισραήλ και την αντιπάθειά του για την Χαμάς και το έδειξε αυτό και πάλι και μάλιστα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας , «Zero Day».


Τα γυρίσματα της ταινίας γίνοντας στο Μανχάταν όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήρθε αντιμέτωπος με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης.

Ο σταρ του Χόλιγουντ έδειξε γρήγορα τις προθέσεις του και απευθυνόμενος στους φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές είπε:

«Αυτό δεν είναι ταινία. Αυτό είναι αληθινό. Και αν πρόκειται να συνεχίσετε να λέτε ανοησίες, τότε πρέπει να πάτε σπίτι σας. Έχουν πει (η Χαμάς) πως θα το ξανακάνουν (τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου). Και κανείς σας δεν το θέλει αυτό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εκφράζει τα φιλοϊσραηλινά του αισθήματα, ενώ είχε δυνατή φιλία με τον εκλιπόντα υπουργό Άμυνας Μοσέ Νταγιάν και τον πρόεδρο Έζερ Βάιζμαν.


Κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στη χώρα, είχε πει…  «Πάντα μου αρέσει να έρχομαι στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί είναι ζεστοί, είναι δραστήριοι άνθρωποι. Ειλικρινά. Πολύ έξυπνοι. Πάντα μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Είναι ωραίοι άνθρωποι, ξέρετε. Επιθετικοί και σέβομαι αυτή την επιθετικότητα γιατί τη χρειάζεσαι στην περίπτωσή τους».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *