Ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου και τις επαγγελματικές δυσκολίες λόγω της ασθένειάς της: «Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών»

 

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 με αφορμή τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου και τις επαγγελματικές δυσκολίες λόγω της ασθένειάς της και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται κάποια θέματα από τα κανάλια.


«Επειδή είναι εύκολο να κάνουμε ευχολόγια στην τηλεόραση που μας κάνουν συμπαθής για να ανεβάσουμε τους followers. Η εύκολη λύση. Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Δυστυχώς. Εδώ εμείς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση και εγώ έχω ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που τόσα χρόνια τον μοιράζομαι μαζί σας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε ακάθεκτος: «Ζούμε σε μία κοινωνία απολύτως ρατσιστική, που δυστυχώς κανένα #metoo και καμία πολιτική ορθότητα, τον πραγματικό ρατσισμό δεν τον αναδεικνύει. Αναδεικνύουμε τα κακά κομμάτια της κοινωνίας μας μόνο όταν αυτά είναι εμπορικά ή θεωρούμε ότι θα κάνουν καλό σε εμάς. Κανείς δεν μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δεν μιλάει για τον αποκλεισμό ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους, άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν».

Εκεί αναρωτήθηκε αν η Κάτια Νικολαΐδου είχε προτάσεις για να δουλέψει την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο.

«Ένα ερώτημα διατυπώνω: Η κοπέλα αυτή από την μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις από την τηλεόραση και το θέατρο του ταλέντου της; Ή κάποιοι είπαν ότι επειδή έπαθε καρκίνο δεν μπορεί να παίξει; Δεν το λέω τυχαία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και αναρωτήθηκε: «Γι’ αυτό τον ρατσισμό θα μιλήσει κάποιος σε αυτή την κω…χώρα ή όχι»;


Δείτε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *