Σε λίγο η πολυπόθητη συνάντηση Μάρκου και Αλεξάνδρας στον “Έρωτα Φυγά”

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση Μάρκου και Αλεξάνδρας, θα λάβει χώρα στο 110ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς εποχής «Έρωτας Φυγάς», που θα προβληθεί σε λίγο από το Open.

Αναλυτικά:

Ο Μάρκος περιμένει την Αλεξάνδρα έξω από το αρχοντικό, εκείνη όμως δεν μπορεί να βγει γιατί η Μαριέττα έχει αλλάξει τις κλειδαριές. Ο Μάρκος βρίσκει τη Ρηνιώ και της ζητάει να τον βοηθήσει.

 Εκείνη παριστάνει ότι πηγαίνει ένα ποτήρι γάλα στην Αλεξάνδρα και μπαίνει στο δωμάτιό της για να την ειδοποιήσει. Της λέει πως έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να το σκάσει. Η Γεωργία κρυφακούει. Η Ρηνιώ παριστάνει ότι στραμπούληξε το πόδι της και η Αλεξάνδρα το σκάει με το φορτηγάκι του Στρατή.

Συναντάει τον Μάρκο στο εργοστάσιό του. Η Γεωργία ενημερώνει την Μαργέτα και ο Ιάσονας πάει και βρίσκει την Αλεξάνδρα μαζί με τον Μάρκο.

Την απειλεί πως δεν θα ξαναδεί τον Γιωργάκη κι έτσι η Αλεξάνδρα ακολουθεί τον Ιάσονα.

Η Ευγενία έχει καταλάβει πως κάτι συμβαίνει και ψάχνει τον Μάρκο. Ο Μάρκος κρύβεται και περιμένει το αυτοκίνητο του Ιάσονα να περάσει. Βλέπει όμως μόνο τη Μαριέττα μέσα στο αυτοκίνητο και τη σημαδεύει με το όπλο για να του πει πού έχουν πάει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *