Ξέσπασε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή: «Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες –  Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά»

Η αδελφή του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που βρίσκεται διασωληνωμένος μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη πέρασε στην αντεπίθεση ξεσπώντας κατά των σεναρίων που ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του


Η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή, που παραμένει διασωληνωμένος στο Γεννηματάς για 14 ημέρα έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις πρόβες του J2US, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (10/4) στο Happy Day, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα μεταφέρθηκαν στα media την προηγούμενη ημέρα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκκοτα.

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», συμπληρώνει η αδελφή του 54χρονου τραγουδιστή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *