Βασίλης Θωμόπουλος για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μιλάμε, δεν είχα καλές σχέσεις, δεν ξέρω αν θέλει κανείς να συνεργαστεί μαζί του»

 

Ο Βασίλης Θωμόπουλος για τον Πέτρο Φιλιππίδης είχαν συνεργαστεί στο μυθικό σίριαλ 50-50.  Κάποιοι μπορούν να υποθέτουν ότι η συνεργασία τους στην τεράστια αυτή τηλεοπτική επιτυχία ήταν όμορφη και  μαγική και οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι.


Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για τον πρώην συνεργάτη του, Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του από την περίοδο του σίριαλ και μετά εξηγώντας τι έχει συμβεί.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως το «50-50», «Η Πολυκατοικία», και άλλες, ρωτήθηκε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με τη σύζυγό του, καθώς και για τις σχέσεις που μπορεί να κρατά ο ίδιος μαζί του.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε. Δεν είχα καλές σχέσεις με τον Πέτρο ήδη πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω όμως αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη», είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

«Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τον δρόμο να παλέψει για αυτά που αγαπάει. Είναι ένα αναμφισβήτητο ταλέντο, πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το κάνει βέβαια», επισήμανε ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης.


«Δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα αυτή η σκιά από πάνω του, όπως επίσης εάν θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Οι παραγωγοί από πλευράς marketing σίγουρα θα σκεφτούν ότι: εφόσον έχω τον Πέτρο, σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο», επισημαίνει στη συνέχεια ο Βασίλης Θωμόπουλος.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *