Χάρης Κωστόπουλος – Βασίλης Καρράς: Θα τραγουδάνε παρέα στον ουρανό – Ήταν αδελφικοί φίλοι και κουμπάροι και «έφυγαν» μαζί με ένα μήνα διαφορά #ΧάρηςΚωστόπουλος #Βασίλης Καρράς

 

Ο Βασίλης Καρράς θα ετοίμασε ήδη το αγαπημένο του ουισκάκι, θα έβαλε στη σειρά τα μικρόφωνα και θα περίμενε τον Χάρη Κωστόπουλο για να ανταμώσουνε ξανά και να τραγουδήσουν παρέα όπως παλιά…


Τους δυο τραγουδιστές ένωσε μια βαθιά φιλία, αλλά και κουμπαριά και ήταν «αδέλφια» από τότε που ήταν νέοι. Ήταν αδελφικοί φίλοι, είχαν τραγουδήσει πολλές φορές μαζί κι έτσι θα ΄ναι και τώρα εκεί ψηλά στον ουρανό. Παρέα. 

Τραγική ειρωνεία της τύχης. Έφυγαν κι οι δυο σχεδόν μαζί για το μεγάλο ταξίδι νικημένοι μάλιστα αμφότεροι από τον καρκίνο. Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε σήμερα (20.1.2024) από τη ζωή. Σχεδόν ένα μήνα αφότου είχε φύγει ο αδελφός του Βασίλης Καρράς που πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε σταθεί στον Βασίλη Καρρά στις δύσκολες ώρες που περνούσε. Ο θάνατός του τον συγκλόνισε. Ήθελε να πάει στη κηδεία του, αλλά δεν μπορούσε γιατί είχε κι αυτός μεγάλα προβλήματα υγείας.

Έπαιζε στην ορχήστρα του Καρρά 

Οι δυο καλλιτέχνες ήταν αυτοκόλλητοι από παλιά. Από τα νεανικά τους χρόνια. Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά.


Εκτός αυτού είχε γράψει στον Βασίλη Καρρά και πολλές από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε.


Ο Χάρης Κωστόπουλος μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει για τον στενό συνεργάτη του και αδελφό του: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Όταν ο Χάρης Κωστόπουλος αποφάσισε να κάνει κι αυτός καριέρα ως τραγουδιστής, ο Βασίλης Καρράς ήταν εκείνος που τπν βοήθησε στα πρώτα του βήματα.

Κουμπάροι

Οι δυο τους έγιναν και κουμπάροι. Ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ στην συνέχεια το 1989 στην Αγία Βαρβάρα στην Θεσσαλονίκη, βάφτισε τον πρωτότοκο γιο του Χρήστο που σήμερα είναι καθηγητής στο Higher School of Economics στα media. 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *