Survivor All Star: Συλλέγουν… ήττες οι Μπλε – Οι 4 υποψήφιοι

Σε ντόμινο κόκκινων ασυλιών έχει μετατραπεί και η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star με τους Μπλε να μην καταφέρνουν να ανατρέψουν την κυριαρχία τους ούτε με την αλλαγή του φορμάτ στο στίβο μάχης με γυναικείους και αντρικούς αγώνες. Η μπλε ομάδα έχασε και την 3η ασυλία, βγάζοντας πάλι στον τάκο 4 υποψήφιους, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα.


Αυτή τη φορά το καρέ του τάκου συμπληρώνουν η Ελευθερία Ελευθερίου για 4η φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας για 7η φορά, ο Νίκος Μπάρτζης και πλέον η Ρία Κολοβού.

Στο αγώνισμα οι Κόκκινες υπερτέρησαν απέναντι στις Μπλε και τις νίκησαν με 5-2, με τη Στέλλα να φέρνει τους δυο πόντους στην ομάδα τους. Από την άλλη πλευρά, στους άντρες τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εύκολα για τους Κόκκινους, οι οποίοι είδαν μόνο τον Μάριο να τους χαλάει το σερί και να επικρατούν με 5-1 και να κατακτούν και τη 3η ασυλία της εβδομάδας.

Η ήττα σε συνδυασμό με τα μαγειρέματα που είχαν προηγηθεί προκάλεσε νέες εντάσεις στην Μπλε καλύβα. Ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε στους συμπαίκτες του πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τους εξήγησε πως ο καθένας έκανε το δικό του, ενώ ρώτησε τους υπόλοιπους αν πιστεύουν ότι υπήρχε στημένο παιχνίδι. Η Στέλλα ξέσπασε και μίλησε για το σχέδιο της Ελευθερίας. Θέση για τα όσα ειπώθηκαν πήρε και η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια αρνούμενη ότι «μαγείρεψε» ψηφοφορία μαζί με τον Σπύρο.

Η Στέλλα προσπαθώντας να βρει το δίκιο της και πιεζόμενοι από τις κατηγορίες που δέχονταν ξέσπασε σε κλάματα, παραδεχόμενη ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, ενώ σύμφωνα με τη Ρία Κολοβού η κατάσταση στους Μπλε έχει ξεφύγει.


Οι Μπλε πήγαν στο Συμβούλιο και ψήφισαν για έκτη συνεχόμενη φορά. Όπως είναι λογικό, οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν. Σπύρος, Ελευθερία και Νίκος ήταν ήδη υποψήφιοι από προηγούμενα Συμβούλια. Αυτή τη φορά, τις περισσότερες ψήφους συνέλλεξε η Ρία.


Η παίκτρια εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Εξέφρασε μάλιστα τη χαρά της που ήταν εκείνη υποψήφια αντί για τη φίλη της Στέλλα, την οποία όπως είπε θεωρεί πολύ πιο ολοκληρωμένη παίκτρια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *