TV: Χωρίς μουσικές εκπομπές, λόγω Τεμπών, αλλά με Σασμό, Γη της Ελιάς, Survivor και “Αυτή η νύχτα μένει” το σαββατόβραδο

Αλλαγές θα έχει το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών, το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου.


Οι διοικήσεις τους, επέλεξαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους και να μην προβληθούν οι μουσικές εκπομπές. Αυτό σημαίνει ότι στις θέσεις τους θα προβληθούν άλλα προγράμματα, όπως σειρές ή ριάλιτι.

Πρώτος ο  ΣΚΑΙ επέλεξε να μην βγει στον αέρα ο ημιτελικός του “The Voice”, μια και αποτελεί ένα μουσικό πρόγραμμα. Στην θέση του θα δούμε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor, στο οποίο θα αναδειχθεί και ο παίκτης που αποχωρεί.

Παράλληλα, αναβολή του Just the 2 of Us αποφάσισαν από κοινού ο ALPHA και ο Νίκος Κοκλώνης ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της εθνικής τραγωδίας. Έτσι, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα νέο επεισόδιο του “Σασμού” και αμέσως μετά την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”

Εξάλλου, το Mega δεν θα προβάλει την μουσική εκπομπή “Σπίτι με το Mega” με την Ρούλα Κορομηλά. Την θέση του θα πάρει η “Γη της Ελιάς” και αμέσως μετά η ταινία “Πολίτικη Κουζίνα”.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 σκέψεις για “TV: Χωρίς μουσικές εκπομπές, λόγω Τεμπών, αλλά με Σασμό, Γη της Ελιάς, Survivor και “Αυτή η νύχτα μένει” το σαββατόβραδο”