Το πρώτο μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έστειλε και το πρώτο της μήνυμα για τη περιπέτειας της υγείας της. Η παρουσιάστρια μπήκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.


Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε το κοινό της ότι επέστρεψε στο σπίτι της.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο». έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου, που έστειλε και τις ευχές της  για το Πάσχα. «Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία, με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί».

Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί, χωρίς ωστόσο, να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

Η ίδια είχε ενημερώσει το κοινό της με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο.


Σε αυτή, φαίνεται να φορά σωληνάκια, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.


Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό, αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια, αλλά και πραγματική ζωή. Πραγματική ζωή, με φωτεινό κραγιόν πάντα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *