Γέννησε η Ιωάννα Τούνη – Η παράκληση στα social media

Την ευχάριστη είδηση ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, επιβεβαίωσε την Τρίτη η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η Ιωάννα Τούνη εισήλθε στο μαιευτήριο την Κυριακή 8/1 και λίγες ώρες αργότερα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *