Το δράμα της Μαρίας Εκμεκτσίογλου και η βοήθεια που δίνει στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου ζει μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς ένας πολύ καλό της φίλος έχασε τη ζωή του στον φονικό σεισμό στην Τουρκία.


Η γνωστή σεφ, επιχειρηματίας και τηλεοπτική παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega για την μεγάλη απώλεια, αλλά και για την βοήθεια που θα δώσει στους πληγέντες από τον σεισμό.

«Μάλλον θα κατεβούμε αεροπορικώς στα Άδανα, για να μπορέσουμε οδικώς να πάμε στην Αντιόχεια. Υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα και δεν είμαι μόνο εγώ που δραστηριοποιούμαι. Είναι όλα πανεπιστήμια, όλοι οι σύλλογοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σεφ. Γεμίζουν νταλίκες για τις περιοχές που υποφέρουν», ανέφερε αρχικά η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

H Μαρία Εκμεκτσίογλου αποκάλυψε πως έχασε φιλικό της πρόσωπο στον φονικό σεισμό και πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με πολλούς συνεργάτες της από την περιοχή.

«Έχασα φίλο μου στον σεισμό. Εγώ γεννήθηκα εδώ αλλά στις περιοχές που επλήγησαν έχω πάρα πολλούς φίλους που έχω γνωρίσει σε φεστιβάλ γαστρονομίας ή σε επισκέψεις που έχω κάνει. Από εκεί φέρνουμε εσπεριοδοειδή, μαρμελάδες. Είχα συνεργάτες εκεί που δεν έχουμε καμία είδηση.


Ακόμη αναζητώ πολλούς προμηθευτές μου. Έχουν δημιουργηθεί ομάδες στο internet αλλά δεν έχουν τίποτα εκεί. Έχουν πάει ομάδες και έχουν φτιάξει κουζίνες, κι εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μεριδοποιημένα φαγητά» τόνισε στη συνέχεια η Μαρία Εκμεκτσίογλου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *