Θρήνος και ανείπωτη θλίψη για τον ηθοποιό Τάσο Κωστή – Πέθανε η σύζυγός του – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Τάσος Κωστής, καθώς ο γνωστός ηθοποιός θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου που έφυγε από τη ζωή, καθώς έχασε τελικά τη μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.


Το ζευγάρι ήταν μαζί 44 χρόνια και είχαν αποκτήσει έναν γιο. Τον θάνατο της συζύγου του Τάσου Κωστή έκανε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», που ανέφερε ότι η αγαπημένη γυναίκα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή πριν μερικές μέρες. 

Ο Τάσος Κωστής σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του, ενώ παράλληλα τόνισε πως στο παρελθόν, όταν ο ίδιος έδινε μάχη με τον καρκίνο, η αγαπημένη του του είχε σταθεί όσο κανείς.

«Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε. Δεν γίνεται να μην στεναχωρηθείς, μην κλάψεις και μην πέσεις στα πατώματα. Μετά λες ώπα, μέχρι εδώ», δήλωνε ο Τάσος Κωστής.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *