H Νικολέτα Βλαβιανού αποκάλυψε ότι έκανε «stalking» στον Αλ Πατσίνο στη Νέα Υόρκη: «Τον περίμενα κάτω από το ξενοδοχείο, που έμαθα ότι έμενε, αλλά δεν κατέβηκε ο κοντός»

H Νικολέτα Βλαβιανού αποκάλυψε ότι έκανε «stalking» στον Αλ Πατσίνο! Όχι δεν πρόκειται για πλάκα. Το είπε η ίδια, αλλά βέβαια, έδειξε ότι το stalking που έκανε στον μυθικό σταρ του Χόλιγουντ ήταν αθώο.


Η Νικολέτα Βλαβιανού είπε σήμερα με χιουμοριστικό τρόπο στην εκπομπή  Πρωίαν σε Είδον πως περίμενε τον Αλ Πατσίνο έξω από ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, αλλά εκείνος δεν βγήκε ποτέ.

«Είχαμε πάει με το Εθνικό Θέατρο στη Νέα Υόρκη, παίζαμε τη Λυσιστράτη τότε, με την Κονιόρδου. Ήξερα ότι μένα ο Αλ Πατσίνο σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από το Central Park.

Πήγαινα κάτω από το ξενοδοχείο κάθε μεσημέρι και έλεγα «Δεν θα βγει ο κοντός; Δεν θα κατέβει»; Αλλά δεν κατέβηκε ο κοντός», εξομολογήθηκε γελώντας η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον Sting: «Θείος μου ήταν ο Φαληρέας που είχε το Pop 11, ένα δισκάδικο στο Κολωνάκι.


Η πρώτη μεγάλη συναυλία που έγινε ήταν οι Police στο Sporting κι εγώ ήμουν κάτω και πέρασε το αγόρι δίπλα. Με φίλησε!».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *