«Ταβανόπροκες» Ηλία Μαμαλάκη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχει πάρει όλες τις εκπομπές – Άσε και κανέναν άλλο να δουλέψει»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έριξε όχι «καρφιά», αλλά «καρφάρες» κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας στο Breakfast@Star για το νέο του βιβλίο μαγειρικής το οποίο παρουσίασε.


Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στην Eurovision για την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού από τους Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, αλλά έκανε αναφορά και σε κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και στάθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον οποίο άφησε αιχμές.

«Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα κόνσεπτ καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Και συνέχισε μιλώντας για την εκπομπή των Μάρκου Σεφερλήκ, Έκτορα Μπορτρίνι: «Στην αρχή η εκπομπή του Σεφερλή με τον Μποτρίνι ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ο Μάρκος κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες, που είναι άξιος παρασήμου», απαντά σε σχετική ερώτηση ο γνωστός σεφ.

Εκεί ο Ηλίας Μαμαλάκης έριξε πυρά κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν ξέρω αν θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές μαζί. Άσε και κανέναν άλλο».


«Στηρίζω τη Μαρίνα Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Της έβγαλαν κακία, μίσος και ζήλεια. Για τον Θανάση και τον Ζερόμ συμφωνώ με την κριτική, δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Δεν τους είχε προετοιμάσει σωστά η ΕΡΤ. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά», σημειώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης για το παρασκήνιο πίσω από τη φετινή Eurovision.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *