«Ταβανόπροκα» Θοδωρή Ρακιντζή για Νίκο Συρίγο: «Πρέπει να έχω μια σύντροφο τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος;»

Ο Θοδωρής Ρακιντζής συνέχισε την μετωπική σύγκρουσή του με το Νίκο Συρίγο.


Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο Θοδωρής Ρακιντζής είχε αναφέρει ότι η παρουσιάστρια του MEGA είχε αδιαφορήσει για τους συνεργάτες της σχετικά με αυτό το απότομο τέλος της εκπομπής της. Λίγο μετά, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε την απάντησή της στις κάμερες απορρίπτοντας ό, τι είχε πει ο δημοσιογράφος του «Πρωινού Σου Σου».

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, λοιπόν, ο Θοδωρής Ρακιντζής έκανε δηλώσεις σχετικά με όλα αυτά στην κάμερα της «Super Κατερίνα».
«Της βγάζω το καπέλο, είναι πειραιωτάκι, είναι αντράκι και μου δείχνει για μια φορά ακόμα η Ελεονώρα πόση ψυχή έχει. Όμως, εγώ δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αυτή είναι αλήθεια. Εγώ είχα την πληροφορία, την έβγαλα και μάλιστα ταυτόχρονα είπα πως το 1+1 (σ.σ. το συμβόλαιό της) που έβγαλε, το timing ήταν λάθος, οπότε αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιντζής.

«Η Ελεονώρα Μελέτη με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό μου έδωσε μια απάντηση για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι όμως με υποτίμησαν αφάνταστα», είπε υπονοώντας τον Νίκο Συρίγο ο οποίος μοιράστηκε την άποψή του για αυτό το θέμα στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», συνέχισε

Και πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος: «Δεν ήξερα ότι για να γίνω κάποιος μετά από 30 χρόνια τηλεόρασης, έπρεπε να έχω σύντροφο μια τραγουδίστρια. Ένας δεν γύρισε να πει: “Κάτσε ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος για να το πει μόνος του το είπε; Είναι ψεύτης;”. Μετά από 30 χρόνια έχω ανάγκη εγώ να βγω να πω ψέματα; Το σωστό ρεπορτάζ είναι να πιάσουμε και τις δύο πλευρές, αλλά εγώ δεν “γλείφω” παρουσιάστριες. Ούτε εγώ κάθομαι γονατισμένος όταν μου έχουν χτυπήσει ένα μήνυμα και να τα κάνω επάνω μου. Και ο Συρίγος δεν μπορεί να το παίζει».


Συνεχίζοντας, τόνισε: «Αυτός έχει απαρνηθεί την εκπομπή που είναι. Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί. Κάθεται σε μια εκπομπή την οποία ο ίδιος δεν τη δέχεται ποιοτικά και έρχεται και λέει: “Ο καθένας”. Κάτσε ρε μάγκα μου, πρέπει να έχω μια τραγουδίστρια δίπλα μου για να είμαι κάποιο;» είπε για τη σχέση του Νίκου Συρίγου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.


Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Θοδωρής Ρακιντζής είπε: «Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δώσει μια αξιοπρεπέστατη μάχη το πρωί απέναντι στο θηρίο που λέγεται Σταματίνα Τσιμτσιλή, με κάτι 30αρες ξεγυρισμένες και έχει σταθεί όρθια. Αντί να τη σεβαστούν για τη μάχη που έδωσε την κόβουν, γιατί αυτό 1η Μαΐου, δυστυχώς, Ελεονώρα μου δεν ήταν να σταματήσεις. Ξέραμε ότι θα γίνουν οι εκλογές, δεν το ξέραμε από τον Σεπτέμβριο; Δυστυχώς είναι ένα κόψιμο που τους βολεύει».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *