Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “Έλεγα θα μπω στο νοσοκομείο και δεν θα προλάβω να δω τον γιο μου”

Την περιπέτειά του με τον κορονοϊό περιέγραψε για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Στην Φαίη Σκορδά και το “Πρωινό” μίλησε ο παρουσιαστής και αποκάλυψε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του την ώρα που νοσούσε.

“Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο, που εκεί που ήταν 98 πήγαινε 91 και στο 89 και σου λένε φεύγεις και πας νοσοκομείο”, είπε αρχικά.

“Μπορεί να γίνει μια διαδρομή μέσα σε μισή ώρα και σε μια ώρα… και ειδικά εγώ που δεν ζω στο σπίτι με το παιδί λες, “τι γίνεται τώρα, υπάρχει περίπτωση μέσα σε μια ώρα να μπω στο νοσοκομείο και να μην προλάβω να τον δω, να του μιλήσω, να του πω κάτι;”. Είπα θα γράψω στο βίντεο, αλλά δεν το έκανα γιατί ένιωθα ότι δεν θα γίνει. Και λέω “κι αν”!.

Είπα στη Νάνσυ “πάρε την κάμερα και γράφε”. Δεν το έγραψα τελικά το βίντεο” είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πρόσθεσε: “Αυτό που λέω στον κόσμο να πάρουν ένα φίλο τους να πουν ένα συγγνώμη τα κάνω κι ο ίδιος”, τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Μάλιστα, για το αν ο γιος του, Αναστάσης, γνώριζε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, είπε: “Βέβαια και το γνώριζε. Προσπαθήσαμε και εγώ και η μητέρα του να μην τον αγχώσουμε. Eίμαστε καλά, ο μπαμπάς είναι καλά, όλα θα πάνε καλά , και Οκ, το είχε περάσει και η μαμά του και ήταν εξοικειωμένος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *