Συγκλονίζει η Άννα Ρεζάν που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού: «Έλαβα sms που έλεγε “καλύτερα να βγεις με τον βιαστή σου γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα”»

Συγκλονίζει η Άννα Ρεζάν που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού δυο φορές. Η καλλιτέχνις αποκάλυψε σήμερα τους εκφοβισμούς και τις απειλές που δεχόταν μετά τον βιασμό της, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.


Η καλλιτέχνις είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες στο Στούντιο 4 ότι έχει πέσει δυο φορές θύμα βιασμού. Η Άννα Ρεζάν αποκάλυψε σήμερα πως ένας από τους άνδρες που της επιτέθηκαν δουλεύει στη μόδα.

Αποκάλυψε επίσης πως κάποτε είχε λάβει sms που της έλεγε να βγει με τον βιαστή της γιατί εκείνος θα μπορούσε να της καταστρέψει την καριέρα. Και αυτό, είπε ήταν στα όρια της απειλής και του εκβιασμού.

«Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά. Έγινε τυχαία και δεν θεωρώ ότι έγινε τυχαία όταν εγώ το είχα δουλέψει και το είχα λύσει. Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας. Εγώ έκανα το ανάποδο. Ήμουν ηθοποιός, αλλά για να έχω τα προς το ζην έρχονταν κάποιες προτάσεις και έγινε όλη αυτή η ιστορία.

Αυτός ο άνθρωπος είναι από τον χώρο της μόδας. Δεν είναι σκηνοθέτης. Όταν έλεγαν γιατί δεν μιλούσατε και δεν το καταγγείλατε… Όταν λαμβάνεις ένα sms καλύτερα να βγεις μαζί του γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού.


Δεν είναι ποινικό αδίκημα, οπότε εσύ φοβάσαι, ενδεχομένως να αλλάξεις και δουλειά. Εγώ για να κάνω τη δουλειά που κάνω και να χτίσω την καριέρα μου στην Αμερική, κοιμήθηκα σε ό,τι σχήμα και χρώμα καναπέ υπάρχει…


Αλλά να φτάνεις να λες σε αυτά τα μηνύματα ότι αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί σε έχει βάλει στο μάτι και αφού δεν του κάθεσαι, τελείωσε το έργο, εκεί είναι η τεράστια κακοποίηση.

Η μητέρα μου ήξερε ότι είμαι σε ένα θεραπευτικό δρόμο».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *