Survivor All Star: Στους Μαχητές η πρώτη ασυλία της εβδομάδας – Η Νικόλ είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Με νίκη και ασυλία ξεκίνησε η εβδομάδα για τους Μαχητές στο Survivor All Star. Οι Μπλε κατόρθωσαν να κατακτήσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους έναντι των αντιπάλων τους και την πρώτη ασυλία μετά από μια εβδομάδα.


Παρόλα αυτά το επεισόδιο ξεκίνησε με εντάσεις, καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε ενοχλημένος με κάποια σχόλια που έκανε η Εύη Σαλταφερίδου και ανέφερε: «Με ενόχλησε πάρα πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Την προηγούμενη βδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος, αυτή την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει ο Παναγιώτης ή ο Κωνσταντίνος. Ξαφνικά ο Ασημακόπουλος έγινε παικταράς».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε: «Άρα σκέφτονται μόνο με βάση την παρέα; Μέχρι πόσες βδομάδες θα είναι στο παιχνίδι;».

Αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν και στον στίβο μάχης, με τον Καραγκούνια να κατηγορεί τον Μπάρτζη για έπαρση λόγω του τρόπου που πανηγύρισε κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Οι Μαχητές επικράτησαν με μόλις έναν πόντο διαφορά και έτσι εκτός από το έπαθλο φαγητού, πήγαν με ανάλαφρη διάθεση στο συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να είναι εκείνοι που έπρεπε να υποδείξουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.


Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν μετά από μία εβδομάδα σχετικής ηρεμίας. Το Συμβούλιο αυτό λογικό ήταν να ταράξει ξανά τα νερά στην ομάδα. Συνολικά ψηφίστηκαν 4 διαφορετικοί παίκτες.


Η παίκτρια ωστόσο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους ήταν η Νικόλ και έγινε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νικολέτα στο Survivor.

Από συμπαίκτες της ψηφίστηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου με 3 ψήφους, γεγονός που δεν την εμπόδισε από το να είναι το ίδιο εκνευρισμένη όπως όταν ήταν υποψήφια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *