Survivor All Star: Σε διάλυση οι Μαχητές – Χαμός στην αποψινή αποχώρηση

Σε μια απίστευτη ανατροπή το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star μετά από 4 συνεχόμενες ήττες από τους Κόκκινους πήγε επιτέλους στους Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο.


Μετά την τελευταία ψηφοφορία του νησιού που έστειλε στον τάκο τρεις παίκτριες των Διάσημων, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Ελένη Χαμπέρη και την Χριστίνα Κεφαλά, ενώ το καρέ συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τους Μαχητές, είχαν προκληθεί πολλές εντάσεις.

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Νίκος Μπάρτζης έριξε μία «βόμβα» που έφερε αντιδράσεις και κακή ψυχολογία.

«Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και ‘γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία». Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης».

«Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο. Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για την παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,… κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» είπε εμφανώς οργισμένος ο παίκτης.


Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στην συζήτηση πήραν μέρος η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, με την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπά σε κλάματα μόλις της έδωσε τον λόγο ο Γιώργος Λιανός.


«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα! Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας», είπε δακρυσμένη η παίκτρια των Διασήμων.

Στον στίβο μάχης οι Μπλε αναδείχθηκαν τελικά νικητές και η Σταυρούλα μετά την ήττα των Διάσημων είπε ότι στην ομάδα πρέπει να γίνουν μερικές συζητήσεις, με τον Σάκη να εξηγεί ότι ήταν επηρεασμένοι από όλη την κατάσταση που προηγήθηκε.

Οι Μαχητές με την διάθεσή τους στα ύψη ήρθαν για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο διαβάζοντας Tweets και σχολιάζοντας.

Στο αποψινό επεισόδιο , μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στην Κόκκινη ομάδα από την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, το κλίμα μεταξύ των υποομάδων είναι τεταμένο. Η νέα μέρα στην παραλία των Διάσημων βρίσκει τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη να κρατάνε μια απόσταση από τους συμπαίκτες τους.


Παράλληλα, λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, που θα αλλάξει και πάλι τις ισορροπίες, οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος ή ποια θα αποχωρίσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Survivor All Star: Σε διάλυση οι Μαχητές – Χαμός στην αποψινή αποχώρηση”