Θρίλερ με το θάνατο του Μπομπ Σάγκετ! Η μάχη με τον κορωνοϊό

Τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Bob Saget ερευνούν οι Αρχές καθώς θεωρούν πως «υπέστη έμφραγμα ή εγκεφαλικό» πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τα ξημερώματα της Κυριακής.


Μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, ο ηθοποιός είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό COVID-19. Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε πως είχε νοσήσει, χωρίς να αποκαλύψει το πότε, όμως είχε αναφερθεί και στη μετάλλαξη Όμικρον, κάτι που σημαίνει ότι είχε ξεπεράσει πρόσφατα τον ιό.

Οι Αρχές εστιάζουν σε αυτή τη συνέντευξη, διότι θεωρούν πως ο κορονοϊός μπορεί να του προκάλεσε θρόμβωση ή κάποια άλλη παρενέργεια που να οδήγησε στον θάνατό του.

«Ο Covid δεν είναι καλός. Νόσησα και δεν αισθανόμουν καλά», είχε αποκαλύψει ο πρωταγωνιστής της σειράς «Full House», έχοντας αναφέρει ότι είχε εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις ενώ έκανε και χιούμορ με την πιθανότητα να πεθάνει από τον κορονοϊό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου στην περιοδεία που θα έκανε ως stand up κωμικός το 2022.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Bob Saget εντοπίστηκε «ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κρεβάτι του και κρύος. Το αριστερό του χέρι ήταν στο στήθος του, ενώ το δεξί του ακουμπούσε στο κρεβάτι». Η συγκεκριμένη στάση σώματος, στην οποία βρέθηκε ο κωμικός, φανερώνει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο βρετανικό μέσο.


Ωστόσο, η εκτίμηση των Αρχών είναι πως αν ο Bob Saget είχε δεχθεί ιατρική περίθαλψη εγκαίρως, θα ζούσε σήμερα. Από τις έρευνες δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να φανερώνει ότι δέχθηκε επίθεση και παράλληλα οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.


Ο ιατροδικαστής της κομητείας Όραντζ έχει αναλάβει την υπόθεση του θανάτου του Bob Saget και δήλωσε πως δεν αναμένεται να δοθεί οριστική απάντηση για την αιτία θανάτου του για τις επόμενες δέκα έως δώδεκα εβδομάδες.

Η DailyMail αποκάλυψε, επίσης, ότι στην κλήση που γίνεται από τον αστυνομικό στο κέντρο για το περιστατικό, αναφέρεται ότι «έχουμε έναν φιλοξενούμενο σε ένα δωμάτιο. Ο συνάδελφος μου λέει ότι δεν υπάρχει σφυγμός. Δεν ανταποκρίνεται, δεν αναπνέει και δεν έχει σφυγμό».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *