Survivor All Star: Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star, μετά από τον έναν αγώνα – θρίλερ που έληξε με 10-9.


Η νίκη κατέληξε στους Μπλε, με την Μελίνα Μεταξά και τον Ηλία Γκότση να νικούν την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι έπρεπε να βγάλουν υποψήφιο, ο οποίος μαζί με τον Κρις Σταμούλη, τον Σώζωνα Παλαίστρο Χάρο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Δεδομένου πως για τους Κόκκινους, μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, άντρας θα ήταν ο υποψήφιος.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, δίπλα στους Κρις Σταμούλη, Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρεθεί, ως τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αντέδρασε για το αποτέλεσμα της κάλπης, συγκέντρωσε όλες τις ψήφους των συμπαικτών του.


Οι συμπαίκτες προσπάθησαν μάταια να δικαιολογηθούν, ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, το ριάλιτι επιβίωσης, στην prime time, σημείωσε 21,5% στους τηλεθεατές 18-54 και 20,4% στο σύνολο, κατακτώντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *