Survivor All Star: Δεύτερη σερί νίκη για τους Μπλε – Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη

Η 12η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη για την νέα Μπλε ομάδα και μια ακόμα αποχώρηση.


Στον αγώνα δεν θα συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω ίωσης, με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως «όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα», εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο. Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε η Μαριαλένα και απευθυνόμενη στον 45χρονο φαρμακοποιό τόνισε πως «είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται».

Σε μια δυναμική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης με μοναδικό στόχο το έπαθλο φαγητού οι Μπλε κατόρθωσαν να κερδίσουν, με σκορ 10 έναντι 7.

Το έπαθλο φαγητού που ήταν λαχταριστά κομμάτια παραδοσιακής πίτας με διάφορες γεμίσεις και οι Μπλε «σκάσανε», ενώ η Ελευθερία είχε φουσκώσει ιδιαίτερα από το τόσο φαγητό και όταν επέστρεψε στην καλύβα επεδείκνυε την φουσκωμένη κοιλιά της.


«Είμαι η ντροπή του Survivor, άλλοι έρχονται και μένουν μισοί και εγώ φεύγω χοντρή», σχολίασε με χιούμορ.


Αργότερα, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα εκείνου που θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον «τάκο».

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελένη Χαμπέρη δεν θα συνεχίσει στο Survivor All Star, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεσπάει σε κλάματα.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, συγκινημένη η παίκτρια της μπλε ομάδας, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *