Survivor All Star: Πανικός με τους τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση – Άφωνοι οι Μπλε

Οι Κόκκινοι επικράτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αγώνα ασυλίας, στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor All Star, οδηγόντας την μπλε ομάδα ξανά μπροστά από την κάλπη.


Αυτό που απασχόλησε όμως στην αρχή του επεισοδίου, ήταν η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη με τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι αντάλλαξαν πυρά μεταξύ τους λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

«Βγαίνοντας χθες από το συμβούλιο ο Σπύρος έπιασε ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Στρατηγικά μπορούν να βγάλουν εμένα υποψήφιο» είπε αρχικά ο Μπάρτζης.

«Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι, ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό. Όπως έκανε με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι ο Βασάλςο είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα. Παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε την συζήτησή μου με την Ρία για να μας εκθέσει. Είχα πει στον Ασημακόπουλο πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει και το έκανε σήμερα. Του είπα πρόσεχε τον Μπάρτζη θα σε εκθέσει. Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, θα τον εκθέσει. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος γιατί είσαι αγαπητός. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα το παίζεις θύμα», απάντησε εμφανώς θυμωμένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε λέγοντας: «Παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ξέρουν ποιος είσαι και πως προσπαθείς να προχωρήσεις στο Survivor».


Στο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι είδαν μια μάλλον άνετη νίκη, επικρατώντας και στους δύο επιμέρους αγώνες με σκορ 8-3. Μάλιστα, κάποιοι άφησαν «αιχμές» σχετικά με τη μαχητικότητα των αντιπάλων, ύστερα από δηλώσεις παικτών της Μπλε ομάδας ότι ήταν προς το συμφέρον τους να αποχωρήσει κάποιος δικός τους παίκτης.


Μετά από ακόμη μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία του νησιού.

Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού είχαν εκφράσει ήδη από την αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας τη θέλησή τους να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε, αφού αρκετοί από τους συμπαίκτες τους έγραψαν τα δικά τους ονόματα στις ψήφος τους, με αποτέλεσμα να πλαισιώσουν τον Σπύρο Μαρτίκα στο κάδρο των υποψηφίων.

Ωστόσο, οι Μπλε δεν μέτρησαν καλά τα κουκιά. Κάπως έτσι, προέκυψε από το πουθενά μια ακόμα υποψηφιότητα: αυτή του Γιώργου Ασημακόπουλου.


Στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής οι Μπλε τα έχασαν, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Στο τέλος του επεισοδίου οι υποψήφιοι απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Survivor All Star: Πανικός με τους τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση – Άφωνοι οι Μπλε”