Έρωτας Φυγάς: Η Νότα προσπαθεί να λογικέψει την Ευγενία για να τη γλιτώσει από τα χειρότερα

Μετά από την επίσκεψη της Ευγενίας στον Ιάσονα, η Αλεξάνδρα έχει βγει εκτός εαυτού, στο σημερινό επεισόδιο του «Έρωτα Φυγά». Παρακαλεί τη Νότα να συνετίσει την ανιψιά της πριν γίνει κανένα μεγάλο κακό.


Η Ευγενία ανένδοτη, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της. Η Νότα της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως ο Ιάσονας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στο έγκλημα. Αυτό ταρακουνά την Ευγενία η οποία αρχίζει να αλλάζει στάση απέναντι στον Μάρκο.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και ορθώνει ανάστημα απέναντι στον Ιάσονα και τη Μαργέτα.

Την ίδια ώρα η Ελπίδα βρίσκει τον τρόπο να σαμποτάρει τον αρραβώνα του Μιχάλη και της Νάντιας.

Εντωμεταξύ, οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα η οποία στρέφει τα βέλη της προς το πρόσωπο που της έβαλε τρικλοποδιά: τη Μαργέτα.


Δείτε το τρέιλερ:


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς ,Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου.

«Έρωτας Φυγάς», στις 17:45, στο Open.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *