Survivor All Star: Οι μεταγραφές και ο «διπλός» τάκος

Με αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων και νέους κανόνες ξεκίνησε η 14η εβδομάδα στο Survivor All Star.


Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη, η ομάδα των Μαχητών είχε ένα πολύ μεγάλο αρνητικό σερί και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, οπότε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, για να ισορροπήσει τις δύο ομάδες, αποφάσισε την μετακίνηση Μπόγδανου και Σταυρούλας στην ομάδα των Μαχητών, ενώ η Μελίνα έφυγε από τους Μπλε και ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διάσημων.

Σχετικά με τις αλλαγές στους κανονισμούς, την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να δούμε δύο αγώνες ασυλίας και ένα παιχνίδι για έπαθλο φαγητού, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Μετά την Μεγάλη Εβδομάδα, θα γίνουν 3 αγώνες ασυλίας, δηλαδή 5 στο σύνολο, και ο παίκτης που θα αποχωρήσει δεν θα δώσει το παρών στο πάρτι ένωσης των ομάδων που θα ακολουθήσει.

Πριν ξεκινήσει λοιπόν το αγώνισμα για την 1η ασυλία αυτής της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αλλαγές στη σύνθεση, όσο και στους κανονισμούς.

«Θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω να κάνω μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Λόγω των ημερών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε τρία επεισόδια του Survivor. Πως θα χωριστούν αυτά: θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση παίκτη. Ασυλίες θα παίξουμε κανονικά, θα έχουμε δύο και κάθε αγώνας ασυλίας έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Άρα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε δύο άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ακόμη και αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στους τρεις αγώνες ασυλίας που θα έχουμε άρα θα έχουμε σύνολο πέντε υποψήφιους σε 2 εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκας, θα έχουμε μια αποχώρηση σε 2 εβδομάδες», είπε ο Γιώργος Λιανός.


Οι αλλαγές στις ομάδες φάνηκαν να απέδωσαν μέσα στον στίβο μάχης, με τους Μπλε αυτή το φορά να καταφέρνουν να κερδίσουν σε ασυλία μετά από δύο εβδομάδες.


Στην ψηφοφορία των Κόκκινων, οι ψήφοι ήταν μοιρασμένες ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Κανείς από τους δυο παίκτες δεν πήρε καλά την υποψηφιότητα αποχώρησης. Ειδικά ο 50χρονος μισθοφόρος έγινε έξαλλος με τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν, κάνοντας την Μαριαλένα να βάλει τα κλάματα.

«Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου, ειλικρινά! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και θα αποφασίσει. Εγώ εδώ πέρα τα δίνω όλα, στην ηλικία που είμαι, έχω δείξει ποιος είμαι. Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει αρκετές νίκες. Δηλαδή χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα. Αυτή είναι η γνώμη μου και η εκτίμηση μου» δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας προς τους συμπαίκτες του.

«Νιώθω ξενερωμένος και φανερά, φοβερά αδικημένος γιατί τα έχω δώσει όλα για αυτή την ομάδα. Κάνουν όλοι χαβαλέ μαζί μου, δεν μιλάω, γελάω, αν πάω να πω κάτι μού λένε να μη μιλάω… Τώρα αν έχω ξενερώσει κάποιον με την φάτσα μου, με τα γένια μου τα άσπρα, δεν ξέρω με τι και δεν με γουστάρει, καλά κάνει και με ψήφισε» ανέφερε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Θα το αποδείξω και αύριο πάλι στον αγώνα που θα μπω μέσα, θα φάω τα γόνατα μου για να κερδίσω όπως κάνω κάθε φορά. Νιώθω μια πικρία, μια απόρριψη στο πρόσωπο μου! Τι άλλο πρέπει να κάνω, ρε φίλε; Ο κόσμος εκεί έξω τα βλέπει! Τον κλόουν πρέπει να κάνω; Τι άλλο πρέπει να κάνω;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάκης Καραγκούνιας για να αποχωρήσει απρόσμενα από το συμβούλιο του νησιού φωνάζοντας «τι άλλο να κάνω; 50 χρονών… Τι άλλο να κάνω;».

Αντίστοιχα, ενοχλημένος ήταν και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, που κατηγόρησε συμπαίκτες του πως ενώ λένε ότι ψηφίζουν αγωνιστικά, δεν το κάνουν, εμπλέκοντας και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *