Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο – Έγινε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του παιδιού του λαού

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος ανώνυμου κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης. Το παιδί του λαού έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (22.1.2023) σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, που του προκάλεσαν πολυοργανική ανεπάρκεια.


Η αγαπημένη του σύζυγος, Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του, αποχαιρέτισαν τον Νίκο Ξανθόπουλο, μαζί με άλλους συγγενείς, αγαπημένους του φίλους και πολλούς ηθοποιούς.

Μόλις το φέρετρο με τον Νίκο Ξανθόπουλο βγήκε από το ναό που τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και πήρε το δρόμο για τον τάφο, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν «αθάνατος».

Η οικογένεια του είχε ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο ίδρυμα «Σπίτι του ηθοποιού» στο όνομα του Νίκου Ξανθόπουλου.

Στην κηδεία βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι του σπουδαίου ηθοποιού όπως η Μαίρη Βιδάλη, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Βενετσάνος, η Ελένη Ροδά και ο Γιάννης Μπουρνέλης.


Για τον Νίκο Ξανθόπουλο μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ποντιακή καταγωγή του ηθοποιού λέγοντας πως οι Πόντιοι ήταν περήφανοι για τον ηθοποιό.


Ο ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης ανέφερε μέσα σε κλάματα πως ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν ένας απλός, γνήσιος και γοητευτικός άνθρωπος, που δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο – Έγινε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του παιδιού του λαού”