Survivor All Star: Νίκη των Μαχητών – Κόκκινος ο τέταρτος υποψήφιος

Μετά από σειρά ηττών, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ασυλία της εβδομάδας στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor All Star, με σκορ 10-6.


Η Μπλε ομάδα έχασε στους δύο προηγούμενους αγώνες ασυλίας και είχε ήδη τρεις παίκτες στον τάκο. Από το συμβούλιο της Κυριακής, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που προέκυψε ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για την ομάδα του και αυτό τελικά δεν εκτιμάται.

Από το δεύτερο συμβούλιο υπήρξαν άλλοι δύο υποψήφιοι και αυτοί ήταν η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτή τη φορά όμως, κλήθηκαν να υποδείξουν υποψήφιο οι Κόκκινοι.

Στο συμβούλιο οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Κώστα και Χανταμπάκη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι εκείνος που θα δοκιμαστεί απέναντι στην κρίση του κοινού.


Η τετράδα των υποψηφίων έκλεισε, λοιπόν, και για αυτή την εβδομάδα, με τους Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Ασημακόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα να αγωνιούν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομήνικο.


Μικρή πτώση στην τηλεθέαση του Survivor All Star

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Τρίτη, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης με τον αγώνα ασυλίας και το συμβούλιο του νησιού, άγγιξε το 19,1% στο σύνολο και το 19,5% στους τηλεθεατές 18-54, με τον «Σασμό» να κρατάει την πρωτιά, καθώς σημείωσε 22,6% στο σύνολο και 20,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Νίκη των Μαχητών – Κόκκινος ο τέταρτος υποψήφιος”