Survivor All Star: Νίκη για τους Κόκκινους – Αποβλήθηκε και η Αφροδίτη Σκαφίδα

Μια δυνατή μάχη χάρισαν στους τηλεθεατές οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor all Star.


Συγκεκριμένα, οι Μαχητές, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μπροστά, ενώ ήταν και εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στον 9 πόντο. Όπως και στον αγώνα ασυλίας όμως, έτσι και εδώ, Σάκης και Μαριαλένα ήταν ψυχραιμότεροι και κατάφεραν να χαρίσουν τη νίκη στους Διάσημους.

Ωστόσο, καθηλωτική στιγμή του αγώνα αποτέλεσε ο τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός.

Μοναδικές στιγμές χάρισε στους παίκτες και όχι μόνο, ο Γιώργος Λιανός με τις ξεχωριστές ερωτήσεις που κάνει στους παίκτες. Πέρα απ’ αυτό όμως είναι γνωστός για τις ξεκαρδιστικές μιμήσεις που κάνει. Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής μιμήθηκε την Δ. Μοιραράκη με τρομερή επιτυχία, προκαλώντας έντονο γέλιο.

Σε ανακοίνωση «βόμβα» προέβη ο παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα έκτακτο συμβούλιο μετά τον αγώνα επάθλου, τον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι σε flag race.


Απ’ ότι φαίνεται, Πάσχα στην Ελλάδα και το σπίτι της θα κάνει η Αφροδίτη Σκαφίδα που έγινε η πέμπτη παίκτρια που αποβάλλεται από το Survivor All Star γιατί παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού. Είχαν προηγηθεί Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης.


«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor.

Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες», είπε ο Ατζούν.

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις.

Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς. H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor.


Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα κι εγώ το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε», πρόσθεσε.

Το Survivor All Star επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα του Πάσχα με νέο αγώνα ασυλίας, ενώ απόψε θα μεταδωθεί ένα special επεισόδιο με αγωνιστικό best of.

Στο μεταξύ, πρωταγωνιστής στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ήταν για ένα ακόμα βράδυ το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, χθες βράδυ (11/04) διατήρησε τη θέση του στην κορυφή με ποσοστό 21,3% στο γενικό σύνολο του κοινού και 18,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο Best of Survivor All Star.

Αγώνες, διεκδικήσεις που έγιναν με πάθος και τα πιο κρίσιμα flag races που έχουν γίνει φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Οι καλύτερες αγωνιστικές στιγμές των Survivors σε ένα special επεισόδιο. Οι αναμετρήσεις που ξεχώρισαν, ο δέκατος πόντος σε κάθε παρκούρ και οι σκληρές μονομαχίες των flag races.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *