Survivor All Star: Νίκη των «Κόκκινων» και τα…παρατράγουδα στο έπαθλο επικοινωνίας

Σκληρή μάχη έδωσαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor All Star, καθώς όλοι επιθυμούσαν την νίκη και το έπαθλο επικοινωνίας.


Οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν, ενώ τον 10ο πόντο έφερε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιβλήθηκε του Νικόλα Αγόρου.

Στο έπαθλο επικοινωνίας, αμηχανία προκάλεσε το ηχητικό μήνυμα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφο Ελευθερία Ελευθερίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στον Μάριο Πρίαμο ότι έχει μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα και ότι ο ίδιος θα αποφάσιζε αν θα επιθυμούσε να το ακούσει μπροστά στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία όταν το άκουσε αντέδρασε με ένα δολοφονικό βλέμμα.

Ο Μάριος αποδέχτηκε να ακούσει το μήνυμα της Καρολίνας, όμως ταυτόχρονα έστειλε και το δικό του μήνυμα.


«Θα τα ακούσω και την ευχαριστώ όμως θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή την στιγμή γιατί με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό».


Στο μήνυμα της η Καλύβα ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις, συνέχισε έτσι με την δυναμικότητα σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξης. Φιλιά σε όλη την ομάδα, σου στέλνω φως. Φιλιά στην Μαριαλένα, το κορίτσι μου. Ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι πολύ μακρύς ο δρόμος οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

Μετά την ολοκλήρωση του μηνύματος, ο Μάριος δήλωσε: «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

Μηνύματα αγάπης έλαβαν και οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να λαμβάνει μήνυμα από τον φίλο του Ανδριανό, τον οποίο ωστόσο δεν αναγνώρισε από τη φωνή του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Νίκη των «Κόκκινων» και τα…παρατράγουδα στο έπαθλο επικοινωνίας”