Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

O Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παραμένει για τέταρτη ημέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US. Μέχρι στιγμής, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.


«Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Δεν τον έχουν ξυπνήσει ακόμα, η οικογένεια είναι αισιόδοξη. Είναι ακόμα διασωληνωμένος. Αναμένουν ένα θαύμα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», το πρωί του Σαββάτου (30/3), η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».

Τέλος, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα που έχει δεχτεί και τη στήριξή του στον Δημήτρη Κόκοτα. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», δήλωσε κλείνοντας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *