Survivor All Star: «Μοιραία» η τρίτη υποψηφιότητα για τον Κρις Σταμούλη

Τρίτη και…τελευταία αποδείχθηκε η υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor All Star, καθώς το κοινό έκρινε ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομήνικο.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, στο ριάλιτι επιβίωσης παραμένουν οι συμπαίκτες του Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος, αλλά και ο κόκκινος Σπύρος Μαρτίκας.

Η εβδομάδα έκλεισε με νίκη των Μπλέ, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού και αναθάρρησαν. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν σε ακόμα έναν υδάτινο στίβο μάχης και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους για αυτή την εβδομάδα.

Για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν η 2η ήττα τους μέσα στην εβδομάδα, όμως κατάφεραν και νίκησαν τις δυο ασυλίες και το έπαθλο επικοινωνίας για 3η συνεχόμενη φορά.

Θυμηθείτε το έπαθλο επικοινωνίας αυτής της εβδομάδας:


Η αποχώρηση


Στο συμβούλιο αποχώρησης οι παίκτες των δυο ομάδων ξεκίνησαν να περιγράφουν την Τσικνοπέμπτη τους, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κρις Σταμούλης.

«Σεβαστή η απόφαση του κοινού. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τις δύο προηγούμενες φορές και όσους με ψήφισαν αυτή τη φορά. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω», είπε.

Σύμφωνα με το Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης έμεινε για λίγο πίσω στα νούμερα, καθώς σημείωσε 20,1% σε δυναμικό και 19,8% σε γενικό σύνολο, χάνοντας ξανά την πρωτιά στο δυναμικό από τον Σασμό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: «Μοιραία» η τρίτη υποψηφιότητα για τον Κρις Σταμούλη”