Survivor All Star: Με νέο παιχνίδι ήρθε ο Ατζούν – «Άναψαν τα αίματα» στην καλύβα των Μπλε

Επανήλθαν οι Διάσημοι μετά τη χαμένη ασυλία και την τριπλή υποψηφιότητα στο Survivor All Star. Η ομάδα εμφανίστηκε συγκεντρωμένη στον αγώνα επικοινωνίας και κατάφερε να φτάσει πρώτη στο 10 και να πανηγυρίσει το πολύτιμο έπαθλο.


Οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με σκορ 10-7 στον αγώνα και κέρδισαν στο έπαθλο επικοινωνίας, με τελική νίκη από την Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Στη συνέχεια, με ένα νέο διαφορετικό παιχνίδι εμφανίστηκε ο Ατζούν στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star.

Όπως είπε είχε μεγάλη επιτυχία με τους Τούρκους παίκτες και αποφάσισε να παίξει και με τους Έλληνες. Στο παιχνίδι της Δημοπρασίας οι παίκτες θα έπρεπε να αξιοποιήσουν 1000 πέσοι όσο πιο σοφά γίνονταν και να αγοράσουν τα καλύτερα πιάτα.

Δείτε ποιοι έμειναν με τα λεφτά στα χέρια:


Χάος έχει προκαλέσει ο Τάκης Καραγκούνιας στους Μπλε


Τα πράγματα ξεφεύγουν στην καλύβα των Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί έντονα την Εύη Σαλταφερίδου ότι κρυφακούει στην προσωπική του συνέντευξη, με αποτέλεσμα η Εύη να ξεσπάσει σε κλάματα

Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας των Μπλε. Τα αίματα άναψαν και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Survivor.

Φαίνεται να μην του έχει απομείνει κανένας φίλος του Τάκη Καραγκούνια, καθώς του γύρισε την πλάτη μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα… Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα όσο τον έκανα παλιά, ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με αυτά που λέει ούτε με αυτά που κάνει ούτε όπως αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα 2βδομάδο, 3βδομαδο, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχίας μας», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


«Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε!», του είπε ο Βασάλος μπροστά στον Ασημακόπουλου, αλλά ο Τάκης αρνιόταν τα πάντα.

Συγκίνηση για τους Κόκκινους στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι Διάσημοι από την άλλη, μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, έφαγαν και συγκινήθηκαν με τα μηνύματα των οικογενειών τους.

Όσον αφορά τον αγώνα στην τηλεθέαση, το ριάλιτι επιβίωσης, με ένα επεισόδιο – φωτιά που είχε εντάσεις, καβγάδες και παιχνίδια, άγγιξε το 22,2% στο σύνολο και το 21,6% στο δυναμικό κοινό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *