«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση σε αυτή τη σκηνή χωρίς τον Πάνο Νάτση» – Συγκινητικές στιγμές στο θέατρο Ήβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η χθεσινοβραδινή παράσταση στο θέατρο Ήβη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί έπαιξαν χωρίς τον Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη  ζωή.


Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρέτησε από σκηνής τον Πάνο Νάτση, λέγοντας πως «αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει».

Ο 31χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του». Οι δικοί του άνθρωποι και συνάδελφοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για την απώλεια του Πάνου Νάτση, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον θάνατο του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας το κοινό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *