Survivor All Star: «Μάχη» στο συμβούλιο μεταξύ Ελευθερίου και Μαρτίκα – Μαζί τους στον τάκο η Ευρυδίκη

Η αναπάντεχη αποχώρηση του Στάθη Σχίζα βάρυνε το κλίμα στην κόκκινη ομάδας και έφερε νέες εντάσεις, αλλά και εξελίξεις στο Survivor All Star.


Οι δύο ομάδες πήγαν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με τους Μπλε να καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας και να κατακτούν την νίκη με 10-4, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αφιέρωση του Νίκου Μπάρτζη στον Στάθη Σχίζα, όταν έφερε τον τέταρτο πόντο στην ομάδα του.

Χαμός προκλήθηκε στο συμβούλιο, το οποίο ήδη έμελλε να είναι εκρηκτικό, μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας και άρχισε να αφήνει αιχμές για την Ελευθερία Ελευθερίου. Παραδεχόμενος ότι ήταν «λάθος» η επιλογή του να στηρίξει την συμπαίκτρια του και να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη, κατηγόρησε την Ελευθερία ότι «εκδικήθηκε τον Νίκο (Μπάρτζη) με την προσωπική ζωή του Στάθη» και ότι ώθησε στην έξοδο τον Στάθη με τα λεγόμενά της.

Η Ελευθερία αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο Σπύρος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ενώ η ίδια μιλούσε, εκείνος την διέκοψε αποκαλώντα την «ψεύτρα» και φανερά εκνευρισμένος ξεστόμισε ακόμα βαρύτερες κατηγορίες: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα».


Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο. «Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Κύπρια τραγουδίστρια.


Η ένταση έληξε με τους Κόκκινους να πηγαίνουν στην κάλπη και παρολίγον να βγάζουν τρεις υποψήφιους της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση. Με 9 ψήφους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που άκουσε πρώτη το όνομα της, ενώ δυο ψήφους πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έγινε ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης των Διάσημων, αφού μια μέρα νωρίτερα στον τάκο είχε βγει και η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μακάρι να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνοντας απηυδισμένος με τις εξελίξεις.

Όσον αφορά την τηλεθέαση το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, σημείωσε 20, 2% στο δυναμικό κοινό και 19,9% στο γενικό σύνολο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *