Survivor All Star: «Κόκκινη» η τρίτη ασυλία – Ο Ασημακόπουλος ξανά στον τάκο

Έχοντας ήδη δύο ήττες σε αγώνες ασυλίας και έχοντας αναδείξει ήδη τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ είχαν στρέψει το βλέμμα οι Διάσημοι.


Όλα αυτά τη στιγμή που το ρήγμα στο εσωτερικό της ομάδας βαθαίνει μέρα με την μέρα και την Ελευθερία Ελευθερίου να εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, ένας κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με του δε», είπε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πώς εκείνος έφτασε στο σημείο να απειλήσει ολόκληρη την ομάδα για το αν θα τον ψηφίσουν, όπως και τελικά συνέβη.

«Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας», τόνισε η 33χρονη παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.


Παρά τους περισπασμούς οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο αγώνισμα και κατάφεραν να κατακτήσουν την νίκη με το εντυπωσιακό 10-4.


Η πρώτη ήττα των Μπλε αυτή την εβδομάδα δεν έκατσε καλά με την ομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Παναγιώτη να κατηγορεί όλη την ομάδα του και ιδιαίτερα τον Ηλία Γκότση, λέγοντας ότι δεν τον υποστηρίζουν την ώρα που παίζει.

Η ένταση στους Μπλε συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με τον Παναγιώτη να κατηγορεί τον συμπαίκτη του, τον Ηλία Γκότση να βγαίνει στην αντεπίθεση και τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάει.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον τέταρτο για αυτή την εβδομάδα. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη ψηφίστηκαν, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αυτός που έλαβε τις περισσότερες ψήφους και συμπλήρωσε το καρέ των υποψηφίων.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος και ζήτησε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.


Μάλιστα ο παίκτης της μπλε ομάδας δήλωσε ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση, δηλαδή να βγαίνει συνέχεια υποψήφιος.

Υπόλοιποι υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *