Survivor All Star: Χάος ξανά στο συμβούλιο – Η «Μπλε» πεντάδα του τάκου και οι «7» της κάλπης

Μπροστά σε μια μεγάλη ανατροπή βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι τηλεθεατές του Survivor All Star, καθώς το επεισόδιο της Τρίτης τελείωσε με πέντε αντί για τέσσερις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, καθώς τη Δευτέρα υπήρξε ισοβαθμία στο Συμβούλιο του Νησιού.


Στο νέο επεισόδιο της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, μετά την υποψηφιότητά του. Ωστόσο, ο παίκτης ανέφερε πως δεν ενοχλήθηκε από τις ψήφους που πήρε, αλλά από τους λόγους που κρύβονται από πίσω.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος, για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν να πάρω κάποιες ψήφους. Μετά έκαναν την ανάλυση της ψηφοφορίας κι έχω βγάλει ένα μικρό πορισματάκι. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα εκτός από Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Τι έκαναν λοιπόν; Ο Κωνσταντινίδης πήρε δύο ψήφους χθες και λέει τόσους θα πάρω και σήμερα. Οπότε, ας βρω 4 άτομα να ψηφίσουν Βασάλο και άλλα 4 να ψηφίσουν Τζο. Έλα όμως, που ψήφισαν Κωνσταντινίδη».

«Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μαριαλένα. Ή του λέω βγες και πάρε ματσάρισμα πρώτος, είμαι μαζί σου, πρέπει να προστατευτείς αφού είσαι καινούριος. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, έχω σεβαστεί ότι θέλει τον χρόνο του. Και με την πρώτη ευκαιρία για να σώσει τον ποπό του, με ψηφίζει. Δεν με νοιάζει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά. «Ο Ασημακόπουλος λέει κάθε φορά ότι δεν έχει παρέα και έχει συνέχεια τη Μελίνα και χθες μετά το συμβούλο γελούσαν και έλεγαν “δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και βγήκε υποψήφιος”. Βγήκε λοιπόν, μια τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλά έκαναν και το έκαναν, γιατί ήθελαν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, γι’ αυτό βγήκα και υποψήφιος. Και καλώς που βγήκα για να δει ο κόσμος. Εγώ δεν θα αλλάξω, θα μείνω όπως είμαι», κατέληξε.


Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν με 10-9 τον αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για τρίτη και τελευταία φορά -για αυτή την εβδομάδα- στην κάλπη.


Ένταση στο συμβούλιο: Έξαλλος ο Τάκης με τον Παναγιώτη – «Όπα, δεν δέχομαι να με σπρώχνεις»

Ένας χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την ήττα τους. Υπήρξε αρκετός εκνευρισμός και διαφωνίες μεταξύ των παικτών του Survivor All Star.

Η Μελίνα Μεταξά βγήκε υποψήφια, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας υποκίνησε την υπόλοιπη ομάδα να την ψηφίσει.

Μετά την ψηφοφορία ο Παναγιώτης πήρε θέση για το πώς βγήκε στον τάκο η Μελίνα, λέγοντας πως η Τζο της είπε ότι συζητήθηκε κάτι τέτοιο από τον Τάκη. Ο Τάκης εκνευρισμένος τον διέκοψε και τα αίματα άναψαν.


«Άσε με να μιλήσω ρε τρελέ λίγο», είπε ο Παναγιώτης στον Τάκη, με εκείνον να γίνεται έξαλλος και να φωνάζει: «Όπα, δεν δέχομαι να με σπρώχνεις και να με λες τρελό. Αυτό μην το ξανακάνεις. Έχεις πολύ τσίτα μέσα σου, ηρέμησε.»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης εξήγησε: «Αντιλήφθηκα ότι ο Τάκης μιλάει την Τζο για ψηφοφορία. Δεν ρώτησα ποτέ την Τζο τι έχει γίνει και μετά είδα έναν Τάκη έξω φρενών στην καλύβα.»

Ο Τάκης τον ξαναδιέκοψε φωνάζοντας και τότε ο Παναγιώτης αποχώρησε από το συμβούλιο.

Άφωνος ο Γιώργος Λιανός με την ψηφοφορία

Στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε γεμάτος απορία.

Ωστόσο, όσο προχωρούσε η ψηφοφορία, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και άρα είναι η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Πάνος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε, Τετάρτη 15 Μαρτίου, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα βγει στον αέρα στις 21:00 αλλά στις 20:00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή, λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων που έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, το Survivor All Star με το επεισόδιο της Τρίτης, σύμφωνα με το Nielsen, βρέθηκε τρίτο στο δυναμικό κοινό με 17,6%, μετά τον Σασμό και των Παράδεισο των κυριών, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 17,9%.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *