Survivor All Star: Ατομικό το αγώνισμα για το SUV και την βόλτα στην Punta Cana – Ποιος κέρδισε

Ο Γιώργος Λιανός είχε προειδοποιήσει τους παίκτες ότι την επόμενη φορά που θα τους συναντούσε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν ένα μεγάλο έπαθλο-έκπληξη.


Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, το έπαθλο ήταν ένα αυτοκίνητο SUV γνωστής εταιρίας, το οποίο συνόδευε ταξίδι στην Punta Cana για διασκέδαση και φαγητό σε χλιδάτο εστιατόριο, ενώ το αγώνισμα ήταν ατομικό.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής του πρώτου ατομικού αγώνα του Survivor All Star, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να κερδίζει ένα αυτοκίνητο SUV γνωστής εταιρίας και να ταξιδεύει με την παρέα του στο διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana. Έπρεπε να επιλέξει τέσσερα άτομα να τον συνοδεύσουν, όμως δεν ήθελε να αδικήσει κάποιον προτίμησε να το αφήσει στην τύχη.

Πριν όμως οι παίκτες των δύο ομάδων ριχτούν στον στίβο μάχης για το μεγάλο έπαθλο, είχαν φροντίσει να πάρουν αποστάσεις στην κοινή παραλία τους. Οι Κόκκινοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα διαχωριστικό παραβάν στην καλύβα, με τους Μπλε να δείχνουν ενοχλημένοι χαρακτηρίζοντας το περιστατικό απαράδεκτο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε ότι δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό και απλά οι Κόκκινοι επιθυμούν να έχουν έναν πιο ιδιωτικό χώρο και να μπορούν να μιλάνε και να είναι πιο άνετοι.


Τελικά, για Punta Cana ο Σάκης πήρε μαζί του τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά. Εκείνος τελικά που έμεινε πίσω και δεν ήταν άλλος από τον Βασάλο. Ο παίκτης έμεινε στην καλύβα με τους αντιπάλους, ενώ οι συμπαίκτες του πέρναγαν υπέροχα στο αγαπημένο τους Coco Bongo!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Ατομικό το αγώνισμα για το SUV και την βόλτα στην Punta Cana – Ποιος κέρδισε”