Survivor All Star: Αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης η Τζο Μαριδάκη – Τι είπε

Με ανάμεικτα συναισθήματα έκλεισε μια δύσκολη εβδομάδα για τους Μαχητές καθώς, στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor All Star παρόλο που κατάφεραν να αποσπάσουν την νίκη στο αγώνισμα, αργότερα αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν ένα μέλος της ομάδας τους.


Οι Μαχητές κατάφεραν να κατακτήσουν άνετα την νίκη με σκορ 10 έναντι 4 των Διάσημων.

Έτσι με κάπως ανεβασμένο το ηθικό ακολούθησαν τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η Τζο Μαριδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης καθώς ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει σε παίκτες και τηλεθεατές τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor All Star. Σύμφωνα με αυτά, από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρησε τελικά η Τζο Μαριδάκη!


«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Τζο αποχαιρετώντας τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *