Σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη η σορός του Βασίλη Καρρά – Αύριο η ταφή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Θλίψη συνεχίζει να επικρατεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για την απώλεια του τραγουδιστή συμβόλου του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή (24.12.2023) των Χριστουγέννων μετά από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.


Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Στη γη που γεννήθηκε ο Βασίλης Καρράς, το Κοκκινοχώρι Καβάλας θα γίνει αύριο Τετάρτη η ταφή του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή.

Οι κάτοικοι στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου γεννήθηκε ο Βασίλης Καρράς και θα αποτελέσει και τη τελευταία κατοικία του, περιμένουν να τον αποχαιρετήσουν στην κηδεία του που θα γίνει σήμερα και η ταφή του αύριο.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σήμερα σε προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη μετά στις 12:00 στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα χωριό για το οποίο ο αγαπημένος τραγουδιστής «είχε πολλά όνειρα».


«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», λέει ένας συγχωριανός του ενώ μια άλλη γυναίκα δηλώνει στην ΕΡΤ: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια.


Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους».

«Ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι συγχωριανοί του.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *