Στέλιος Διονυσίου: «Αξεπέραστος» ο Στράτος Διονυσίου – Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου

Για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.


«Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, με Ε κεφαλαίο. Δεν έχω γνωρίσει άλλον τόσο μεγάλο επαγγελματία. Τα ήθελε όλα στην τρίχα: το ντύσιμό του, την ορχήστρα του, να είναι όλοι περιποιημένοι. Κρατάω τις κλασικές πατρικές συμβουλές, να προσέχω τις παρέες μου, να μην μπλέκω, να μην καπνίζω κτλ. Πάντα όταν μιλάω για τον πατέρα μου συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από την ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά, μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από τις κουβέντες, μέσα από τις συνεντεύξεις του», σημείωσε.

Σχετικά με το οικογενειακό του όνομα και τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που συμπαρασύρει αυτό: «Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, Άγγελου, οικογενειακό είναι, ακούω σε όλα τα ονόματα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, ο κόσμος ήταν σε περιέργεια “ποιος είναι ο νέος Διονυσίου που βγαίνει;”, θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολα. Αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον που λέγεται Διονυσίου, δεν θέλει να ακούει φτηνά τραγούδια, θέλει ωραίες κινήσεις και πιστεύω τα έχω καταφέρει. Εγώ το έχω πει μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας, όχι επειδή ήταν ο πατέρας μου, αλλά επειδή έτσι πιστεύω εγώ, έτσι το ακούω στα αυτιά μου».

Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε κατά καιρούς στον χώρο της μουσικής. «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των άσχημων συνεργασιών. Αλλά αυτά τα αφήνουμε πίσω», είπε χαρακτηριστικά.


Τέλος, ο Στέλιος Διονυσίου, οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο NOX μαζί με τη Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα, χαρακτήρισε «μεγάλο σχολείο» τη συνεργασία με τη σπουδαία ερμηνεύτρια.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *