Ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί ξανά σε καμπάνια διάσημου αρώματος

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) πρωταγωνιστεί σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun» για διάσημο άρωμα του οίκου Dior.


Φορώντας μαύρα ρούχα και ασημένια κοσμήματα ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μίλησε για αετούς, τον ουρανό, το ξερό ξύλο και τον κρύο άνεμο στο εντυπωσιακό κλιπ.

«Τολμηρός και δυνατός, στην ουσία του, στην αλήθεια του, ενσαρκώνει την ψυχή του Sauvage» σημείωσε ο οίκος σε ανάρτησή του στο Instagram ενώ τον περιέγραψε επίσης «ατρόμητο». Ο σταρ φέρεται να αμείφθηκε με το εντυπωσιακό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική εταιρεία νωρίτερα φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ έγινε για πρώτη φορά το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος το 2015 και συνέχισε να συνεργάζεται με τον πολυτελή οίκο μόδας εν μέσω των νομικών προβλημάτων του με τη Αμπερ Χερντ (Αmber Heard) η οποία τον κατηγόρησε για σωματική κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *