Πρίγκιπας Χάρι: Έκανε τα κοντέρ των εταιρειών τηλεθέασης να δουλεύουν σαν τρελά, η συνέντευξή του στο ITV

Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε τα κοντέρ των εταιρειών μετρήσεων τηλεθέασης να δουλεύουν σαν τρελά χθες. Την συνέντευξή του στο δίκτυο ITV την παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 4,1 εκατ. τηλεθεατές στη Βρετανία. Η εταιρεία «Barb», μάλιστα ανέφερε ότι η υψηλότερη τηλεθέαση της συνέντευξης έφτασε στα 4,5 εκατ. τηλεθεατές.


Ο Πρίγκιπας Χάρι έδωσε συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι και… έδωσε στην οικογένειά του και κατάλαβε. Πέρασε για τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον γενεές 14 και είπε ότι αυτοί και η βασιλική οικογένεια, δεν δέχτηκαν ποτέ την Μέγκαν Μαρκλ και την χαρακτήριζαν «μιγά, χωρισμένη Αμερικανίδα ηθοποιό». Από την άλλη, έσταξε χολή για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και την χαρακτήρισε «κακιά» και «επικίνδυνη γυναίκα».

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν, πάντως, ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του Πρίγκιπα Χάρι στο ITV ήταν χαμηλότερα από εκείνα που είχε κάνει στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Βέβαια, εκεί είχε μαζί την Μέγκαν ενώ ως τότε το ζεύγος δεν είχε ξαναμιλήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη της Όπρα, η οποία προβλήθηκε επίσης από το ITV και μεταδόθηκε ταυτόχρονα από το CBS, είχε βάλει κυριολεκτικά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης. Την παρακολούθησαν 11,1 εκατ. άτομα το 2021 με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές του Ηνωμένου Βασιλείου εκείνης της χρονιάς.

Με τη σειρά του το ντοκιμαντέρ της Netflix Inc «Χάρι και Μέγκαν» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο έγινε η πιο δημοφιλής εκπομπή της πλατφόρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει στο παγκόσμιο top 10 με 22,5 εκατ. ώρες παρακολούθησης.


Ο Χάρι θα εμφανιστεί άλλες δύο φορές στην αμερικανική τηλεόραση, το βράδυ της Δευτέρας στο «The Late Show» και στο «Good Morning America», πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare» που αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο σε 16 γλώσσες σύμφωνα με το Deadline.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *