Σάκης Ρουβάς: Πήρε της νέα του ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και «μαστιγώθηκε» από τους συναθλητές του

Ο Σάκης Ρουβάς δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι. Χαρίζει πολύ από τον χρόνο του και σε ένα άθλημα που έχει λατρέψει τελευταία. Ο λόγος για το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου – grappling, στο οποίο έχει… έφεση και ανεβαίνει συνέχεια επίπεδο.


Ο Σάκης Ρουβάς πήρε μάλιστα νέα ζώνη, τη μοβ και αποτύπωσε σε βίντεο την τελετή παράδοσης της νέας ζώνης του, το οποίο ανέβασε στις σελίδες του στα social media.

Ο Σάκης Ρουβάς έγραψε στη λεζάντα του βόντεο: «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη».

Το βίντεο πάντως, είχε και μια… ιδιαίτερη σκηνή, καθώς περιελάμβανε και το… μαστίγωμα του τραγουδιστή. Τελετουργικό μαστίγωμα βέβαια.

Ο Σάκης Ρουβάς μόλις παρέλαβε τη ζώνη του πέρασε μπροστά από τους συναθλητές τους, που τον μαστίγωναν με τις δικές τους ζώνες και του τραγουδούσαν την γνωστή του επιτυχία: «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας».


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *