Αποχώρησε η Άιρα από το Survivor – Τα χρήματα που πήρε

Η Άιρα Αντομαϊτίτε ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (11/4) από το Survivor.


Στη μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κλήθηκαν οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, τα καλύτερα αγωνιστικά στατιστικά από τις τέσσερις παίκτριες είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ στον αντίποδα, τα χειρότερα, είχε η Άιρα Αντομαϊτίτε.

Έτσι, οι δυο παίκτριες θα έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους ώστε η χαμένη της αναμέτρησης να συναντήσει την έτερη χαμένη από το ζευγάρι της Δώρας Νικολή και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Δώρα Νικολή κέρδισαν εύκολα τις αντιπάλους του και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομινίκο.


Στην τελική μονομαχία ανάμεσα στην Άιρα Αντομαϊτίτε και την Χρύσα Χατζηγεωργίου έγινε μεγάλο ντέρμπι και η δεύτερη ήταν αυτή που κατάφερε να παραμείνει στο Survivor.


«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία, το εκτιμώ πάρα πολύ και πέρασα τέλεια εδώ μέσα» εξομολογήθηκε η νεαρή πρώην, πια, παίκτρια του Survivor έχοντας βρει, μετά την αρχική συναισθηματική κατάρρευση, το όμορφο χαμόγελο της.

Η Άιρα Αντομαϊτίτε έμεινε 13 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, η αμοιβή της ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα και επομένως κατάφερε να συγκεντρώσει 13.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *