Σάκης Ρουβάς Ημίγυμνος στη θάλασσα τον Δεκέμβρη – Το βίντεο που έγινε viral

Τι κι αν η θάλασσα είναι παγωμένη; Ο Σάκης Ρουβάς την απολαμβάνει κι ας είναι Δεκέμβριος.


Μπορεί σήμερα ο ήλιος να λάμπει όμως το κρύο είναι αισθητό, πράγμα που σημαίνει ότι και η θερμοκρασία της θάλασσας είναι αρκετά χαμηλή. Δεκέμβριος είναι, άλλωστε, και είναι απόλυτα λογικό.

Ο Σάκης Ρουβάς, ωστόσο, φαίνεται να μην πτοείται καθόλου! Κι αυτό, γιατί μόλις πριν λίγες ώρες βούτηξε και απόλαυσε το μπάνιο του στη θάλασσα.

Ο Σάκης Ρουβάς πιο hot από ποτέ κάνει χειμερινή κολύμβηση

Ένα βίντεο ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς σε Instagram Story και ένα είναι το σίγουρο: Έκανε τις θαυμάστριές του να παραληρούν.

Ο τραγουδιστής, όπως θα δεις ευθύς αμέσως, βουτάει στη θάλασσα Δεκέμβρη μήνα και δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.


Τα καλύτερα μπάνια γίνονται τον Δεκέμβριο τελικά», ακούγεται να λέει ο Σάκης Ρουβάς και αμέσως βουτάει το κεφάλι του στο νερό.


Για 8η χρονιά στο The Voice

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ και τα επαγγελματικά του πάνε πολύ καλά. Ο τραγουδιστής βρίσκεται για 8η χρονιά στην κριτική επιτροπή του The Voice of Greece και το απολαμβάνει.

Στο πλευρό του βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου, με την οποία έχουν συνεργαστεί και στη νυχτερινή Αθήνα, ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είναι η νέα προσθήκη του The Voice.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *